Bad Cocktail: Rock, Pop i Blues Divendres 22 de Març

Bad Cocktail es el nom del grup que actuarà el divendres 22 de Març al Mas Pi de Verges (Girona) a partir de les 23h de la nit. Format per 4 integrants d’origen Català, Belga i Peruvià on tenim a Elke Embo com a la veu solista, Raül Calabuig al teclai i baix, Josep Guanter com a bateria i Wilfredo Padilla com a guitarra rítmica i solista. Ens representen una gran diversitat cultural pels seus orígens però amb un gran horitzó musical en comú.

El grup ens ofereix un cocktail divertit i addictiu on versionaran temes internacionals clàssics i no tan clàssics de Rock, Pop i Blues que conviden a ballar i passar-ho d’allò mes bé rodejat d’amics, bon menjar, beguda i una gran família com es el Mas Pi de Verges.

L’aposta del grup es diferencia d’altres propostes musicals on volen fugir de les típiques cançons més escoltades, afegint la seva personalitat pròpia i buscant un repertori musical ple de frescor i alegria.

Per a més informació sobre els Bad Cocktail: https://www.facebook.com/badcocktail4