Jaume Ibars & Noël Meya com a “No estamos lokos” Dissabte 23 de Març

Dissabte 23 de Març ens visiten dos grans artistes, Jaume Ibars & Noël Meya com a “No estamos lokos”. On tindran l’oportunitat de brindar al públic de Mas Pi una gran actuació plena de musica i bon humor.

Però, qui son aquests professionals? Us expliquem una mica més sobre ells:

Jaume Ibars, neix a Sabadell l’any 1979, amb més de 25 anys pujant als escenaris amb diferents propostes musicals tant per adults com per nens amb grups com Tyto Alba, els Trastos Band, CataCracks o Rauxa. Sempre amb la finalitat de convertir la platea en un polvorí de bona onda i ballaruca.

Noël Meya va néixer a Barcelona l’any 1980, al barri de Gràcia. Ha format part de multitud de grups des de que tenia 14 anys. Viatja a Manchester durant 4 anys per tocar amb grups com Northern Uproar, The Hooligans, Break Latino entre otros. Actualment toca la batería en grups de rock català como Bourbon, Lexu’s y Espectres i està gravant el seu primer disc en solitari.

No et pots perdre aquesta nova actuació, Dissabte 23 a partir de les 23h de la nit al Mas Pi de Verges.

Per a més informació sobre en Jaume Ibars i en Noël Meya ho pots fer a:

www.noelmeya.com

www.jaumeibars.com