Mètode 3 – Divendres 30 d’Agost

Mètode 3 és un grup de versions en format acústic format per Gerard Solano (veu i guitarra), Santi Fontclara (guitarra) i Andreu Megias (percussió). Aquest trio musical ofereix un repertori molt ampli, que va des de Michael Jackson fins a Lluís Llach, passant per Queen, Adele, The Police, Fito y Fitipaldis i molts més. En totes i cada una de les versions, procurem mantenir la seva essència, però donant-li el nostre toc personal.

Més enllà de Mètode 3, Santi Fontclara és el productor del nou àlbum de Gerard Solano, a més de ser també un dels guitarristes de la banda del cantautor de Palafrugell. El proper 20 d’octubre presentaran el seu nou àlbum sota el nom d'”Ànima” al teatre de Bescanó.

Vine aquest divendres 30 d’Agost a partir de les 23:30h. S’acaba l’estiu i comença Mas Pi concerts de nit!