Pulpopop – Dissabte 17 d’Agost

Els sempre agosarats i creatius, després de 10 anys de carrera presenten unamentlentaeminentalimentalentenimentilamenta.com (Discmedi 2019) el seu nou doble cd (6é i 7é).

Es tracta d’una obra conceptual i narrativa gravada per dos músics, dos intruments: veu (GOLA): Edgar Massegú (Pulpo) i guitarra clàssica (URPA): Marcel Torres (Pop). 21 cançons, la majoria noves i d’altres com Pluja de diamants o Qui m’ha robat la Menta? recuperades d’una 1era època on havíen tingut clips dirigits per la Carla Simon, però que mai abans havíen estat gravades; ara veuen la llum.

El cd es complementa amb un recurs educatiu que es pot trobar entrant a la web que amaga el mateix títol del disc, allí hom pot aprendre català tot jugant amb les cançons. A La Verema s’aprenen les varietats de raïm de la DO Catalunya, a U d’Oc, que narra els fets de l’U d’octubre, s’aprenen pronoms febles i frases fetes, a Babauveuvibodevallsiviubé els numerals a través del món casteller, a  La vida d’una fulla els dialectes del català i, a l’Ós Bru, amb videoclip cinematogràfic inclòs, un pot aprendre a respectar l’entorn de la fauna més salvatge.

Paral·lelament pulpopop també presenta la pel·lícula KATARTIST que protagonitzen i n’han fet la BSO.  En definitiva, de nou pulpopop per trencar tot motlle.

Els podràs veure en directe dissabte 17 d’Agost a partir de la 13:00h a Mas Pi.