Berta Alarcón + Joan Delgado + Edu Carrasco – Dissabte 25 de Gener

Berta Alarcón comença a estimar el cant de la mà de la seva mare Roser. Es forma en classes de cant des que té 20 anys. Primer va començar amb classes grupals, a l’Argentina, formant-se amb el grup de teatre musical Grupo de Teatro Catalinas Sur, i després a Barcelona amb cursos grupals amb la Celeste Alías. El 2014 començar a rebre classes particulars amb la Mariona Castelar i amb el professor de lírica Jazzmin Martorell i des del 2018 amb la logopeda i professora de cant Mònica Miralles. Actualment també cursa classes de cant a l’Esmuc amb Carme Canela.

Les seves referències són: Sílvia Pérez Cruz, Rosalía, Chavela Vargas, Leonard Cohen, Mercedes Sosa, Caetano Veloso, Jorge Drexler, Judit Neddermann, Albert Pla, Silvio Rodríguez, Amy Winehouse.

Quan canta se sent feliç, viva i alegre. El repertori que portarà al Mas Pi està format per temes propis així com també cançons populars, mediterrànies, sudamericanes… També hi haurà ritmes més samberos i algun blues per ballar una mica i passar una bona estona.

Per aquest concert vindrà acompanyada del guitarrista Joan Delgado i del percussionista Edu Carrasco.

No pots faltar, Dissabte 25 de Gener a partir de les 23:30h

la Berta, el Joan i l'Edu from Berta i Joan on Vimeo.