Bad Cocktail – Dissabte 7 de Març

Canvi d’última hora!

Format per 4 integrants d’origen Català, Belga i Peruvià on tenim a Elke Embo com a la veu solista, Raül Calabuig al teclai i baix, Josep Guanter com a bateria i Wilfredo Padilla com a guitarra rítmica i solista. Ens representen una gran diversitat cultural pels seus orígens però amb un gran horitzó musical en comú.

El grup ens ofereix un cocktail divertit i addictiu on versionaran temes internacionals clàssics i no tan clàssics de Rock, Pop i Blues que conviden a ballar i passar-ho d’allò mes bé rodejat d’amics, bon menjar, beguda i una gran família com es el Mas Pi de Verges.

L’aposta del grup es diferencia d’altres propostes musicals on volen fugir de les típiques cançons més escoltades, afegint la seva personalitat pròpia i buscant un repertori musical ple de frescor i alegria.

No t’ho pots perdre, aquesta nit de dissabte a partir de les 23:30h a l’escenari de Mas Pi!

Per a més informació sobre els Bad Cocktail: https://www.facebook.com/badcocktail4