Madamme Mustash – 13 de Març

El 13 de Març tindrem l’actuació a Mas Pi de Madamme Mustash , cantautora empordanesa, i atramuntanada, que acaba de treure al mercat el seu segon disc “Batecs”. Un disc que es centra en totes aquelles passions humanes dirigides principalment, per aquest estrany i incomprenssible òrgan que coineixem com a ¿cor?

La música de Madamme Mustash a és una succeció d’històries que criden a l’amor, a la lluita, l’esperança i l’harmonia de sentiments que, encara podent ésser desconeguts els fa nostres per sempre.Essència en estat pur. La seva sang és un riu de blanques, negres, corxeres i silencis que converteixen els seus pensaments en melodies difícils d’oblidar. Dins ella amaga bellesa i temes poderosos. És forta però delicada, posseeix una veu commovedora i sensible i amb pessigades d’aires mediterranis.

No faltis, a partir de les 23:30h a Mas Pi.