Laura Gil – Dissabte 25 de Juliol

Laura Gil és una artista multidisciplinària que treballa tant la il·lustració, com la pintura, l’escultura i la instal·lació. Desprès de tres anys estudiant a l’escola d’art d’Olot va decidir continuar amb la seva carrera artística a Barcelona on ha passat cinc anys més formant-se a la Universitat de Barcelona, on s’ha especialitzat en escultura.

Durant la seva trajectòria ha pujat a l’escenari al costat de vàries bandes musicals, acompanyant la musica amb les seves pintures en directe. Actualment, Laura Gil, treballa en diferents projectes, el més destacat és Neonòmada, un projecte que tracta sobre la fragilitat de la llar i les migracions constants.

Dissabte 25 de Juliol, la tindrem a Mas Pi a partir de les 21:00h, reserva la teva taula i no t’ho perdis.