Cicle poètic La paraula tremenda a Mas Pi – Dissabte 10 d’Octubre

Torna el Cicle poètic La paraula tremenda al Mas Pi organitzat per l’editorial empordanesa Edicions Tremendes amb la presentació d » Ala, bat! Sí, adeu. » de la poeta Rosa Pou acompanyada pel pianista Aleix Cansell.
Reserva plaça enviant un whatsapp al 675 845 719 (Edicions Tremendes). Amb micro obert i sorteig d’artefactes tremendus.
[l’amor és tridimensional
i la vida  una hipotenusa
amb un vèrtex mortal]
· BIOGRAFIA DELS ARTISTES

ROSA POU · cantautora, poeta i lletraferida

Escriu des del costat amè de l’enuig i el goig desxifrant la seva quotidianitat en un paisatge carregat de sons, mots, rimes, ritmes, jocs semàntics i fonètics.

Publica Entre monosíl·labs (2012) on s’endinsa en el terreny compartit entre la música i la poesia: prefereix les paraules curtes amb discursos llargs i els jocs i la intuïció abans que els virtuosismes o les gravetats exagerades.

A banda de publicar els seus propis poemes a Reversible (2016) amb el fotògraf Eugeni Prieto, ha musicat els monosíl·labs de Pere Quart..

ALEIX CANSELL · pianista

L’Aleix Cansell és un pianista empordanès que entén la música a través del llenguatge de l’acompanyament i la improvisació, aplicat sobretot a la música moderna i al jazz. Ha format part de projectes com Acció o Sara Terraza & The Black Sheep, i actualment finalitza els seus estudis superiors al Taller de Músics de Barcelona, mentre col·labora activament amb diversos artistes i formacions musicals.

Dissabte 10 d’Octubre a partir de les 19,45h. Segons aforament es farà en 2 torns.