Inauguració exposició Ramon Masramon – Dijous 10 de Desembre

Dijous 10 de Desembre a partir de les 18:00h tindrem a Mas Pi la inauguració de la exposició de l’artista Ramon Masramon, un artista que compta amb una gran trajectoria al món artistic, on ha realitzat exposicions a la Galeria Paqui Delgado Sant Sadurní d’Anoia, al Centre d’Art Goya Casa Saragossa o la Sala “La Presó” de Mataró entre moltes d’altres.

Ha rebut premis com el Segon Premi al 23 International Snow Sculpture Championships a Breckenridge, Colorado durant l’any 2013, primer premi al Concurs d’Escultura amb Bonze “Trencant Invisibilitats” de Badalona a l’any 2005 o el Premi al Festival internacional de Neu Pas de la Casa (Andorra) a l’any 2015.

Es un artista multidisciplinari que treballa tot tipus de materials, com la fusta, la pedra, el bronze, la neu o la ceràmica. Dijous 10 de Desembre podrem veure algunes de les seves obres i conèixer de mes a prop aquest artista de reconeixement internacional.

Més informació sobre Ramon Masramon