Noël Meya & Jaume Ibars – Dissabte 22 de Maig

Aquest Dissabte 22 de Maig a partir de les 20:30h del vespre, tindrem a Mas Pi un autentic espectacle amb els artistes Noël Meya & Jaume Ibars.

Amb un repertori bàsicament de rumbes versionades i algunes de pròpies, així com cançó popular catalana i petits tocs d’animació. Tot plegat pretén fer ballar al personal i passar una estona de festa ben parida!

Noël Meya és ja un gat vell de la música underground barcelonina i un conegut músic de la vila de Gràcia. Ha tocat amb grups com No estamos Locos, Noël Meya i els seus pebrots o Tribut a Gato Pérez entre molts d’altres.

Jaume Ibars fa més de 25 anys que trepitja els escenaris en múltiples formacions i propostes artístiques. Ell es considera animador infantil i cantant. Grups pels que ha passat són Rauxa, Tyto Alba o Out of date entre d’altres. Té 7 discos editats al mercat.

Aquests dos artistes ajunten el seu talent al servei de la festa i la clientela assegurant un directe contundent, dinàmic, saborós i únic!

Fes ja la teva reserva trucant al 972 780 612 i 655 835 816, aforament limitat.