Antognioni Brunhoso – Divendres 16 de Juliol

Divendres 16 de Juliol podrem gaudir a Mas Pi de l’art en directe del pintor Antognioni Brunhoso.

Antognioni viu a St. Esteve des 2016, però va néixer a Angola. Va viure allà fins als setze anys, quan es va traslladar a la terra natal del seu pare, Lisboa, on va viure durant deu anys i va estudiar art a l’escola. Com ell, tres milions d’angolesos van emigrar a Portugal a la recerca d’una nova vida lluny de l’conflicte armat que va durar gairebé tres dècades. Primer, va ser la guerra colonial. Després, immediatament després de proclamar la independència el 1975, va esclatar una intensa i brutal guerra civil.

Als vint anys, es va mudar a Amsterdam, «la ciutat de la innovació i el neó», com ell la flama. «Amsterdam no té res a oferir per a una persona amb un esperit natural com el meu», va dir a l’recordar aquests anys. Tot i això, a Amsterdam va formar una família i, amb un treball persistent i el consell de nombrosos pintors, músics, poetes i altres professionals, va desenvolupar el seu propi estil artístic.

Segons el pintor, ser artista és un estat mental, en el qual la neutralitat i l’honestedat són claus. Vine a veure el seu art en directe a partir de les 20:00h a Mas Pi.

Per més informació i reserves: 972 780 612 i 655 835 816