Rata amb Corbata – Divendres 23 de Juliol

Divendres 23 de Juliol ens visitarà a Mas Pi l’artista Aleix Font, conegut com a Rata Amb Corbata. Nascut a Sabadell. Les seves línies d’interès són variades atenent la seva necessitat de canvi. Tot i això en l’actualitat tot està tenyit per aquest interès en reflexionar i posar en el punt de mira conceptes com: espai públic / privat, entorn, identitat, espai comú, espai viscut, la gramàtica del que és urbà i com aquests conceptes són utilitzats per les institucions per «guiar» a la massa i influir en les relacions interpersonals

Li agrada vincular-se a projectes que estiguin en contacte amb la gent i el seu entorn per adaptar les peces al context en què estan inscrites.

No t’ho perdis, a partir de les 20:00h a Mas Pi.

Per més informació sobre l’artista pots visitar la seva pàgina web a: https://www.rataconcorbata.com/