Downlight Acoustic Covers – Divendres 5 de Novembre

Divendres 5 de Novembre a partir de les 23:00h, tindrem en concert a Mas Pi el grup Downlight Acoustic Covers. Un petit projecte musical de versions en format acústic integrat per els artistes Roger Alemany i Jordi Carles.

Els dos integrants, de Palafrugell i Olot, ens demostraran les seves arts escèniques i musicals en un concert que no ens deixarà indiferents, oferint-nos un viatge musical per «hits» de la història contemporània de la música des dels 70 fins el dia d’avui. Stevie Wonder, Bob Marley, Bob Dylan, The Police, Prince, Rem, Radiohead, Coldplay, Bruno Mars, Ed Sheeran…. Vine a descobrir-los.

Per reserves, truca’ns al: 972 780 612 i 655 835 816.

Per més informació del grup, pots visitar el seu instagram a: https://www.instagram.com/downlight1976