La Puça – Dissabte 19 de Març – Sant Patrick’s Day

Dissabte 19 de Març tindrem a Mas Pi una actuació molt especial per celebrar el Sant Patrick’s Day amb el grup La Puça. Aquesta banda de tres, que aviat es fa de cinc, i acaba en set, troben un punt comú: el folk fester, en el folk de taverna! Ens oferirà música tradicional de museu fins al Rock amb gruix. La seva dèria és fer trempar al personal amb instruments essencialment acústics i bàsicament de fusta.

La Puça ha quedat finalista de l’Enderrock 2018 al millor grup de folk, i finalista a la cançó de l’estiu de TV3, amb la seva pròpia: ” Cançó de l’Istiu”. Ha guanyat el concurs d’himnes de Catalunya, amb l’himne del Monells, i desprès del seu tercer disc, es planteja nous reptes i noves aventures, i una d’elles, es actuar a Mas Pi.

A partir de les 23:00h els tindrem sobre el nostre escenari, no ho deixis passar! Ja pots fer la teva reserva al 972 780 612 i 655 835 816.