Xerrada ALIMENTACIÓ PER COS, MENT I ÁNIMA amb Carla Zaplana – Divendres 10 de Juny

Si saps que som el que mengem… t’has preguntat mai què vols ser?

L’alimentació es una eina molt clara que ens defineix el nostre estat de salut física, influeix en els nostres pensaments i en el nostre estat anímic. T’has plantejat mai com hauria de ser la teva alimentació per poder conectar i viure la teva millor versió de tu?

Fora d’etiquetes, dietes y dogmes, la Carla Zaplana ens convida a reflexionar sobre aquestes qüestions i resoldre dubtes, tot i compartint la seva filosofía “Menja Net” i les seves rutines depuratives.

Tindrem tastet de les infusions TeGust de la Carla i la llibreria La Siglantana de La Bisbal d’Empordà tindrà la seva parada amb el 7 llibres de l’autora. Divendres 10 de juny a les 20h a Mas Pi.