Marc Puigdomènech i Pep Sallent – Divendres 2 de Setembre

Aquest Divendres 2 de Setembre a partir de les 23:00h comencen els concerts de nit de Mas Pi on podrem gaudir de la música en directe de dos grans artistes com Marc Puigdomènech i Pep Sallent, un duet de versions de tot tipus que com sempre, faran aixecar els ánims de Mas Pi.

Dos amics, músics, que van començar ara ja fa uns quants anys sense saber que acabarien tocant a quasi tots els bars d’Osona i que superarien els 300 concerts. Versionen grups d’aquí i d’allà; des de Rodriguez a Zaz, de Umpah-pah a Jarabe, de Bob Marley a Peret, d’Adrià Puntí a Bowie… Com sempre diuen, «nosaltres us hi posem la música i vosaltres ens hi poseu la festa. Us mola la idea?»

Fes la teva reserva trucant al 972 780 612 i 655 835 816. T’esperem a Mas Pi!