BOIT – ACÚSTIC – Dissabte 1 d’Abril

Dissabte 1 d’Abril a partir de les 23:00h ens visita a Mas Pi el grup BOIT – ACÚSTIC, un duet format per en Joel i en Jan (de la Bisbal i Palafrugell), components de la banda BOIT. Ens oferiran un concert de versions pop/rock de grups com els catarres, els amics de les arts, el canto del loco, pereza, entre d’altres, combinat amb temes propis. A a més a més podrem demanar el que volguem que potser ho cantaran.

Han tocat a espais com el pati de l’estrella (Palafrugell), el viu 21 música (Girona), al racó de les birres braves (Palafrugell), al Clarinet (Espai jove de Torroella de Montgrí), a la fira de vins de Pals, al tennis la Granota (Palafrguell) i en festes privades com ara casaments. Poden passar de 0 a 100 en pocs minuts!! Fes la teva reserva trucant al 972 780 612 i 655 835 816.