Exposició de pintura «conTactes. Una mirada al gest» de Jordi Muñoz

Durant els mesos de Juny i Juliol d’aquest 2023 podrem gaudir a Mas Pi de l’exposició de pintura «conTactes. Una mirada al gest» de Jordi Muñoz.

QUI ÉS JORDI MUÑOZ?

Saltenc resident a Girona. Es dedica professionalment al muntatge audiovisual en documentals, pel·lícules, curtmetratges… També es un enamorat de la pintura des de Jovenet, i des de fa uns quants anys, s’ha llençat de cap. Plasmar una imatge en una superficie amb les seves pròpies mans li sembla que és, simplement, màgic. Poder entendre la llum, la profunditat, el color, les formes, les proporcions, els traços, la composició… li sembla fascinant.

L’EXPOSICIÓ

En aquesta exposició veureu una col·lecció anomenada «conTactes. Una mirada al gest». on ha volgut posar el focus en els gestos, en el tacte. Troba que les mans i els peus, amb la seva posició, són autèntics reveladors de les emocions que estem sentint. També trobareu uns quits retrats, d’amics i de persones a les quals admira.

I finalment, uns quants quadres que no pot catalogar. Imatges que senzillament li han agradat pintar perquè li agrada el que expressen. Tot són quadres pintats a l’oli. Esperem que us agradin!

Per contactar a l’artista:

JORDI MUÑOZ SALLÓ @jordisallo_paintings

645889595

Vendes i encàrrecs