Silent Disco Party amb Dj Inguela – Dijous 17 d’Agost

Dijous 17 d’Agost a partir de les 22:00h podrem gaudir a Mas Pi de la SILENT DISCO PARTY!! Vine a provar l’experiència immersiva de BALLAR AMB CASCOS el viatge musical de Dj Inguela. El so directament a les teves orelles TRANSFORMARÀ tot l’espai exterior del Mas Pi en la teva pista de dansa!

Des de fa més de 9 anys en Dj. Inguela (@ecstaticdancegirona) fa ballar la gent amb cascos i bafles, en sales, al mar, boscos o muntanya.

Amb el seu sistema SILENT DISCO (Discoteca Silenciosa) t’ambientarà amb una de les seves seleccions de «World Music Beats», on mescla les músiques de tots els continents i les sonoritats electròniques.

Ganes de moure’t ballant Electroswing, Afro, Oriental, Fusió, Balkan…? Fes ja la teva reserva al 972 780 612 i 655 835 816.