Joan Pau Cumellas & Valentí Moya – Dimecres 23 d’Agost

Dimecres 23 d’Agost a partir de les 23:00h de la nit, podrem gaudir a Mas Pi del concert de Joan Pau Cumellas & Valentí Moya: Dos mestres dels seus respectius instruments es troben per oferir un repertori de composicions originals i algunes versions on el blues, el jazz o el country són els ingredients principals.

Una harmònica capaç d’arribar fins a límits sorprenents i una guitarra creativa i versàtil que duu el swing a les venes són els puntals d’aquesta proposta que arrodoneix el baix d’en Jaume Julián. Un trio d’amics que han compartit escenari durant anys i que treuen bon profit d’aquesta complicitat. Jugant amb melodies, improvisant i, sobretot, emocionant amb el públic des del primer moment.

Joan Pau Cumellas: harmònica i veu
Valentí Moya: guitarra i veu
Jaume Julián: baix

Fes ja la teva reserva al 972 780 612 o 655 835 816.