The Dirty Reelers – Divendres 27 d’Octubre

Divendres 27 d’Octubre a partir de les 23:00h ens espera el concert del grup The Dirty Reelers. L’amor per la música irlandesa va unir els camins d’aquests amics de Sant Feliu de Guíxols. Amb instruments basicament acústics, com ara flautes, guitarres, violins, baix, bouzouki, banjos, bodhran i percussions, autoharpa, mandolina, ukeleles, acordions i moltes veus, amb una formació de fins a 8 músics. Amb repertori de cançons tradicionals irlandesos: jigs i reels, shantys (temes vocals), balades, i alguna cançó marinera de la veina Anglaterra… Influenciats per bandes de pub com Dubliners, Clancy Brothers, Paddy Reilly o els Irish Rovers o, de folk clàssic com Chieftains, Tannahill Weavers o Lúnasa i d’altres de folk-rock com The Pogues, Planxty o Horslips.

Als seus concerts pots ballar, cridar o saltar, enamorar-te, però no et deixaràn indeferent, amb shows de fins a 2 hores i mitja!

Jarrrr! Fes ja la teva reserva al 972 780 612 i 655 835 816.